VerkstadTotal verkstad

Vår verkstad är totalt anpassad efter att kunna utföra de mest krävande av reparationer. Vi utför service och reparationer på de flesta fordonsmärken. Genom att vara en auktoriserad AD Bildelar verkstad kan vi alltid ordna fram reservdelar till marknadens vassaste priser.


Få det ni söker

Allt från enklare felsökning till större diagnosering av ert fordons status med hjälp av avancerade verktyg. Kom in redan idag och låt oss kolla igenom eller utföra en service på just er bil.

Lite av våra tjänster


Service

Vi utför en precis och total service av ert fordon oavsett fordonsmärke. Genom att vara en auktoriserad AD Bildelar verkstad har vi alltid förmånliga erbjudanden som vi kan presentera. Dessutom

Reparation

Vår duktiga personal kan i princip hantera allt när det gäller reparation av ert fordon. Vi utför precisa steg i vårt sätt att arbeta och håller er alltid informerade om vad som händer.

Diagnos & Felsökning

Utför en avancerad diagnos på ert fordon hos oss och få reda på hur den egentligen mår.

AC-Service

Har er AC gått sönder eller behöver påfyllning? Kom då in till oss så hjälper vi er med att få ordning och ett avkylt fordon för varma sommardagar.

Däck

Vi utför däckbyten och reparationer snabbt och smidigt. Ni kan även vid behov förvara däcken hos oss. Allt detta till otroligt konkurrenskraftiga priser.

Besiktningshjälp

Har ni inte tid att få ordning på ert fordon innan besiktning? Lugn, kom in till oss så går vi igenom fordonet tillsammans och åtgärdar hinder och eventuella 2:or och utför besiktningen åt er för ett tryggt och säkert fordon på vägen.